Aktuelnosti

01.03.2018

Такмичење за најбољу студентску идеју - информативни дани

У вези са Такмичењем за најбољу студентску идеју, које се реализује у оквиру Еразмус плус пројекта ИФ4ТМ(Институционални оквир за развој треће мисије на универзитетима у Србији), организујемо два информативна дана на којима ћете имати прилику...

Detaljnije
15.02.2018

Pokrenuto takmičenje za najbolju studentsku ideju 2018

Pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju u okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja.

Detaljnije
28.12.2017

Otvoren prvi poziv za prijavu PoC projekata

Program za podizanje tehnološke spremnosti tehnologije i njenu validaciju (PoC program) predstavlja program podrške istraživačima sa univerziteta u Srbiji koji razvijaju tehnologije sa potencijalom za komercijalizaciju, a kojima je potrebna dodatna podrška da validiraju svoje istraživačke rezultate, tehnologije i laboratorijske prototipove, sa ciljem da se podigne nivo njihove tehnološke spremnosti i da se približe tržištu.

Detaljnije
13.12.2017

Kampanja Otvorenih Inovacija

Otvorene inovacije predstavljaju koncept koji podrazumeva da kompanije mogu unaprediti konkurentnost na tržištu i smanjiti troškove istraživanja i razvoja otvaranjem izazova sa kojima se suočavaju u poslovnom okruženju ka spoljašnjem svetu, odnosno efektivnim inkorporiranjem eksternog znanja , u svim fazama poslovnog procesa, od razvoja proizvoda do njegovog pozicioniranja na tržištu.

Detaljnije
26.04.2016

Stručni seminar i debata o politici razvoja i uspostavljanja treće misije na univerzitetima u Srbiji održan u Palati Srbije

Stručni seminar i debata o politici razvoja i uspostavljanja treće misije na univerzitetima u Srbiji održan je u Palati Srbije 18 i 19 aprila 2016. godine u okviru Erasmus projekta „Institucionalni okvir za razvoj treće misije univerziteta u Srbiji – IF4TM“, u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerziteta u Kragujevcu, kao nosioca projekta.

Detaljnije
« 1 2 3 4 5 6 »