Aktuelnosti

26.04.2016

Stručni seminar i debata o politici razvoja i uspostavljanja treće misije na univerzitetima u Srbiji održan u Palati Srbije

Stručni seminar i debata o politici razvoja i uspostavljanja treće misije na univerzitetima u Srbiji održan je u Palati Srbije 18 i 19 aprila 2016. godine u okviru Erasmus projekta „Institucionalni okvir za razvoj treće misije univerziteta u Srbiji – IF4TM“, u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerziteta u Kragujevcu, kao nosioca projekta.

Detaljnije
09.06.2015

Zaštita prava intelektualne svojine i pretraživanje patentnih baza kao izvora novih ideja

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Zavodom za intelektualnu svojinu Beograd organizuje obuku pod nazivom “Zaštita prava intelektualne svojine i pretraživanje patentnih baza kao izvora novih ideja”. Obuka će se održati 16. juna 2015 u sali Senata, zgrada Rektorata Univerziteta u Kragujevcu (Jovana Cvijića bb, Kragujevac), sa početkom u 9:15.

Detaljnije
20.04.2015

Prva obuka za učesnike Takmičenja za najbolju studentsku ideju

Učesnici Takmičenja za najbolju studentsku ideju Univerziteta u Kragujevcu prisustvovali su prvoj obuci organizovanoj u okviru takmičenja. Trening pod nazivom Razvoj Biznis Modela organizovan je 15. aprila 2015. godine od strane Biznis inovacionog centra u Kragujevcu u saradnji sa Kancelarijom za poslovnu podršku.

Detaljnije
« 1 2 3 4 5 6 »